Marko Tomas ide na operaciju pete desnog stopala, ali ostaje u redovima Cedevite

Petak, 17. kolovoza 2012. 15:39 Napisao/la  SC

Mi smo se dogovorili s Tomasom da prođe liječnički tretman i da na taj način bude u punom pogonu ove sezone. On će biti naš stožerni igrač, objasnio je sportski direktor kluba Matej Mamić

Hrvatski košarkaški reprezentativac Marko Tomas biti će podvrgnut operativnom zahvatu, ali ostaje u redovima Cedevite, odlučilo je vodstvo zagrebačkog euroligaša.

Tomasu je prilikom liječničkog pregleda nakon dolaska iz Fenerbahčea ustanovljena stres faktura baze 5. metatarzalne kosti desnog stopala zbog čega je u pitanje došao transfer iz redova turskog kluba. No, vodstvo Cedevite je ipak odlučilo zadržati hrvatskog reprezentativca, koji će se svojim novim suigračima priključiti nakon oporavka od operacije.

- Mi smo se dogovorili s Tomasom da prođe liječnički tretman i da na taj način bude u punom pogonu ove sezone. On će biti naš stožerni igrač i želimo mu brzi oporavak. Svi znamo tko je Marko Tomas i što nam može donijeti u prvoj euroligaškoj sezoni. Omogućili smo mu vrhunski liječnički tretman koji će ga od parketa odvojiti tek na startu sezone, objasnio je sportski direktor kluba Matej Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.