Zoran Dragič: Znamo svi tko je Luka Dončić, nama je dobar čak i izvan terena!

Srijeda, 16. lipnja 2021. 22:10 Napisao/la  KS
Zoran Dragič s mladim riječkim košarkaškim zaljubljenicima
Zoran Dragič s mladim riječkim košarkaškim zaljubljenicima

Reprezentacija Slovenije uvjerljivo je pobijedila Hrvatsku u prvoj pripremnoj utakmici za predolimpijske kvalifikacije, u utakmici na Zametu gostujuća momčad izdominirala je u nastavku.

- Ovo je početak priprema i normalno je da  je bilo dosta grešaka na obje strane. Mi moramo biti zadovoljni kako izgledamo fizički, mislim da smo na pravom putu da u Litvi budemo onakvi kakvi bismo svi željeli biti.

Reprezentacija Slovenije aktualni je europski prvak, no Dragič smatra da to momčadi ne stvara dodatan pritisak u nastojanjima da se dohvati povijesni nastup na olimpijskom košarkaškom turniru.

- Nema apsolutno nikakvog pritiska. To je pitanje motivacije. Svi se znamo od ranije, iz bivših selekcija i mislim da imamo dobru kemiju unutar momčadi, a to je ono što nam treba.

Zoran Dragič i Luka Dončić su se posljednji priključili reprezentaciji, Dragič je igrao u Rijeci, Dončić nije.

- Znamo svi tko je Luka Dončić, nama je dobar čak i izvan terena, zaključio je Zoran Dragič.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.