Eurobasket: Hrvatske košarkašice poražene, BiH u četvrtfinalu

Ponedjeljak, 21. lipnja 2021. 21:43 Napisao/la  SC
Ivana Dojkić
Ivana Dojkić

Hrvatske košarkašice doživjele su poraz od reprezentacije BiH, koja se pobjedom 80:69 (19:18, 14:18, 19:14, 28:19) plasirala u četvrtfinale Eurobasketa.

BH-košarkašice tek su u završnici stekle presudnu prednost, najbolja je bila Jonquel Jones koja je ubacila 24 poena i ostvarila čak 17 skokova.

Najbolja u hrvatskoj reprezentaciji bila je Dojkićka, koja je postigla 22 koša i ostvarila sedam asistencija, Slonjšak je ubacila 14, Begićka 11 poena...

Odmah nakon pobjede oglasila se legendarna Razija Mujanović, koja je tim-menadžer bh-selekcije.

- Nikad nas nemojte otpisati! Ako vas zanima šta je košarka sa svim svojim elementima, onda mislim da je ova ekipa primjer za školske udžbenike. Bosna i Hercegovina je među osam najboljih u Europi! Čista emocija i košarka sa izvornim postavkama. Nitko nema srce kao mi. Raduj se narode, mi igramo za vas, poručila je Mujanovićka, nekoć najbolja europska košarkašica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.