Acu Petroviću je dosta izbornika, odlučio kada će sam sebe smijeniti

Subota, 28. siječnja 2023. 12:39 Napisao/la  SC
Aco Petrović
Aco Petrović

Aco Petrović najavio je kraj izborničkog mandata, sportski direktor reprezentacije sam sebe postavio je za v. d. izbornika.

- Čim posložim sve kockice, kako sada stvari stoje moglo to biti već u ožujku, mislim da ću predložiti novog izbornika nešto ranije nego sam to prvotno govorio. Naravno, nakon utakmica u veljači, slijedi nova runda razgovora prije te odluke. Meni se kockice polako slažu, svjestan sam i realnosti u kojoj nije moguće pronaći pola milijuna eura i dovesti izbornika stranca. Uglavnom, dobar je model koji sam napravio u mlađim selekcijama, gdje sam predložio tri imena trenera, o njima ćemo kad ih Savez potvrdi. U prvoj sam rundi popričao sa svim ljudima koji su imali upliva u rad s mladima, onda sam izolirao, skautirao one najtalentiranije, u čemu sam imao punu logistiku HKS-a, kazao je Petrović za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.