Aco Petrović: Nisam u situaciji da sam sebe predlažem, ne razmišljam o tome

Utorak, 27. rujna 2022. 14:57 Napisao/la  SC
Aco Petrović:  Nisam u situaciji da sam sebe predlažem, ne razmišljam o tome

Aleksandar Petrović postao je novi sportski direktor HKS-a, koji je razgovaraos četvoricom potencijalno novih izbornika: Igorom Miličićem, Dario Gjergjom, Nevenom Spahijom i Juricom Golemcem.

Svi ga odbili zbog različitih razloga!

Na pitanje zašto ne preuzme ulogu izbornika, Petrović je rekao:

- Nisam u situaciji da sam sebe predlažem. U ovom trenutku ne razmišljam o tome, nisam se spremao za tu opciju, ali vidjet ćemo. Jednom treneru, neću ga spominjati, ponudio sam takav vid suradnje. Ali logično je da on gleda dugoročno i kaže da je to problematično, jer može nestati s košarkaške mape. ...Nemam nikakvih problema komunicirati, neće tu biti zakulisnih radnji. Poslat ću 10. listopada preko HKS-a prijedlog u kojem smjeru vidim situaciju, a Upravni odbor na čelu s predsjednikom odlučit će kako dalje, kaže Petrović za 24sata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.