Luka Dončić predvodio Maverickse u trećoj pobjedi protiv Thundersa

Četvrtak, 16. svibnja 2024. 08:52 Napisao/la  SC
Luka Dončić predvodio Maverickse u trećoj pobjedi protiv Thundersa

Luka Dončić predvodio je Dallas Maverickse u pobjedi (104:92) protiv Oklahoma City Thundersa, Dallas u polufinalu Zapada sada vodi 3:2.

Dončić je ostvario triple-double, postigao je 31 poena, ostvario je 11 asistencija i 10 skokova, ponovo je bio na razini igara iz regularnog dijela sezone.

Zbog lakše ozljede nije dobro počeo igrati u play-offu što je odmah izazvalo različite komentare, Charles Barkley posebno je motivirao slovensku zvijezdu:

- Neka Barkley i sljedeći put kaže da ćemo izgubiti, poručio je Dončić.

Za razliku od prethodnih mečeva, Dončić je ovaj put bio usredotočen samo na igru, nije ga zanimalo ni suđenje, niti se previše osvrtao na provokacije iz gledališta (pogledajte  OVDJE)

Derrick Jones dodao je 19 poena u pobjedi, Shai Gilgeous-Alexander s 30 poena, 6 skokova i 8 asistencija bio je prema običaju najbolji kod Thundersa.

Boston Celticsi plasirali su se u finale nakon četvrte (4:1) pobjede (113:98) protiv Cleveland Cavaliersa, finaliste je predvodio Jason Tatum s 25 poena, 10 skokova i 9 asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.