Kompletna petorka NCAA prvaka Kentuckyja objavila kako ide na NBA draft

Srijeda, 18. travnja 2012. 16:29 Napisao  Luka Variola

Brucoši Anthony Davis, Michael Kidd-Gilchrist i Marquis Teague, te studenti druge godine Terrence Jones i Doron Lamb vijest su objavili na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji

Cijela početna petorka američkog sveučilišnog prvaka Kentuckyja objavila je kako će se prijaviti za nadolazeći NBA draft. Podatak je još zanimljiviji kada se u obzir uzme kako je riječ o igračima prve i druge sveučilišne godine. Brucoši Anthony Davis, Michael Kidd-Gilchrist i Marquis Teague, te studenti druge godine Terrence Jones i Doron Lamb vijest su objavili na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji.

- Ove smo godine sve radili zajedno pa smo tako i vijest odlučili objaviti zajedno. Spremni smo za NBA, objasnio je Jones, kojemu svi predviđaju kako će biti prvi izbor ovogodišnjeg NBA drafta. Legendarni trener Kentuckyja John Calipari tako je nastavio sa praksom da pronađe velike srednjoškolske talente, te ih nakon jedne ili dvije godine pošalje u NBA ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.