NBA liga: Oklahoma City i Indiana poveli u polufinalima, LeBron James MVP lige

Ponedjeljak, 06. svibnja 2013. 11:42 Napisao/la  SC

Rezultati, Istok: New York - Indiana 95:102 (0:1). Zapad: Oklahoma City - Memphis 93:91 (1:0)

U noći sa nedjelje na ponedjeljak odigrane su prve dvije utakmice polufinala NBA lige. inoć su odigrane dvije prve polufinalne utakmice doigravanja konferencijskih polufinala NBA lige. Oklahoma City je na Zapadu s tijesnih 93:91 savladao Memphis, dok je na Istoku Indiana slavila na gostovanju kod New Yorka 102:95.

Junak Thundera bio je Kevin Durant, koji je ubacio 35 koševa, uz 15 skokova, 6 asistencija i 2 blokade, a postigao je i 8 od posljednjih 11 koševa svoje momčadi. U drugome dvoboju Pacersi su odnijeli pobjedu u Madison Square Gardenu u utakmici u kojoj su šestorica njezinih igrača ubacili dvoznamenkasti broj koševa. Predvodio ih je David West sa 20 koševa, Paul George ubacio je 19, D.J. Augustin 16, George Hill i Roy Hibbert 14 svaki, a Lance Stephenson rodom iz Brooklyna 11 koševa uz 13 skokova.

Nagrada za najkorisnijeg igrača lige pripala je LeBronu Jamesu, koji je četvrtom MVP titulom ušao u ekskluzivni klub igrača koji su četiri i više puta bili najbolji, a to su Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar i Bill Russell. James naslpv zaslužio ostvarujući ove sezone u dresu Heata 26.8 koševa, osam skokova i 7.3 asistencije.

Rezultati, Istok: New York - Indiana 95:102 (0:1). Zapad: Oklahoma City - Memphis 93:91 (1:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.