Mario Hezonja prokomentirao medijske spekulacije o nastavku karijere

Četvrtak, 20. lipnja 2024. 10:26 Napisao/la  SC
Mario Hezonja prokomentirao medijske spekulacije o nastavku karijere

Mario Hezonja prvi put se oglasio nakon što je u španjolskim medijima kao eksplozija odjeknula vijest da će se vratiti u Barcelonu

- Kao što znate, postao sam slobodan igrač nakon posljednje utakmice sezone i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih sezona. Do sada nisam postigao dogovor ni s kim i kao što sam rekao, sve ćete čuti prvo od mene, kazao je Hezonja.

Marca i dalje tvrdi da je Hezonja potpisao predugovor s Barcelonom, koja je odustala od ugovora nakon Hezonjinih izjava o privrženosti Real Madridu.

- Moja jedina namjera bila je ostati, vrlo sam sretan što mogu najaviti da ću nastaviti karijeru u mojoj kući, u mojem Real Madridu, kazao je Hezonja na kraju sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.