FIBA ODREDILA ODŠTETU

Zagreb dobiva 550.000 eura za Darija Šarića

Utorak, 30. listopada 2012. 13:11 Napisao/la  I. J.

Šarić je uoči sezone potpisao četverogodišnji ugovor s španjolskim Bilbaom

Krovna košarkaška organizacija (FIBA) napokon je donijela odluku u slučaju Darija Šarića (18). Klub koji u svoje redove želi dovesti najperspektivnijeg košarkaša Starog kontinenta morat će Zagrebu isplatiti 550 tisuća eura na ime ispisnice. Time je okončana trakavica koja je opasno prijetila razvoju najvećeg hrvatskog talenta u posljednjih desetak godina.

Šarić je uoči sezone potpisao četverogodišnji ugovor s španjolskim Bilbaom, koji će spomenuti iznos morati isplatiti Mravima inače će mladi hrvatski reprezentativac i dalje ostati igrač kluba iz Trnskog. Španjolci su na početku sezone Šarića poslali na kaljenje u Split u redovima kojega nije nastupao zbog već navedenih problema s ispisnicom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.