Bruka u Srbiji, Crvena zvezda postala prvak nakon što je Partizan odbio igrati

Četvrtak, 06. lipnja 2024. 09:38 Napisao/la  SC
Bruka u Srbiji, Crvena zvezda postala prvak nakon što je Partizan odbio igrati

Druga utakmica finala AdmiralBet Superlige Srbije između Partizan i Crvene zvezde prekinuta je 7.55 sekundi prije kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 za Partizan.

Utakmica je prekinuta zbog uobičajenih događanja navijača na tribinama, utakmice između beogradskih klubova odavno su postale poligon za verbalizaciju najnižih strasti bez obzira tko je domaćin.

Ovog puta u vrijeđanjima su prednjačili navijači Partizana, koji su svakojakim predmetima počeli gađati igrače Crvene zvezde zbog čega su suci zatražili da se tribine isprazne.

Tu počinje cirkus!

Igrači Partizana nakon prekida toplo su se pozdravili s navijačima, napustili su dvoranu i otišli kućama, jer su čelnici kluba nakon više od sat vremena čekanja navodno dobili informacije da će se utakmica nastaviti igrati nakon 24 sata.

Treba istaknuti da su ultrasi Partizana prijetili igračima Partizana ako nastave utakmicu bez njih, budući da su pravila jasna očito je da Partizan nije htio nastaviti igrati.

Igrači Crvene zvezde pojavili su se na terenu nakon što su ih pozvali suci i pobijedili utakmicu rezultatom 20:0 budući da se igrači Partizana nisu pojavili.

Crvena zvezda time je postala prvak (2:0) nakon neviđene bruke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.