Barcelona objavila da je Mario Hezonja ne zanima, katalunjski klub demantirao transfer

Subota, 15. lipnja 2024. 13:49 Napisao/la  SC

Marca u zadnjem tekstu tvrdi da ugovor postoji, te da su pregovori trajali pet mjeseci

Barcelona objavila da je  Mario Hezonja ne zanima, katalunjski klub demantirao transfer

Marca je prva objavila vijest da će Mario Hezonja postati novi igrač Barcelone nakon što mu krajem lipnja istekne ugovor s Real Madridom.

Hezonja i Barcelona navodno su potpisali ugovor vrijedan 3 mil. eura po sezoni, Hezonja se vratio u klub iz kojega je 2015. godine otišao u NBA.

Dok su se navijači Real Madrida oporavljali od šokantne vijesti iz Madrida, stigla je nova šokantna vijest iz Barcelone.

Mundo Deportivo prvi je objavio da je Barcelona odustala od Hezonje, nakon toga oglasila se i Marca.

Barcelona je navodno odustala od ugovora pod pritiskom navijača kojima nije dobro legla Hezonjina izjava nakon zadnje utakmice u dresu Real Madrida ove sezone:

- Ove sezone smo ostali bez Eurolige jer smo jednu utakmicu odigrali slabo. Zbog toga se loše osjećam. Ovo darujem našim navijačima, mom klubu Real Madridu i nadam se osvajanju još više titula. Osjećam da je ovo moja obitelj. Dočekali su me otvorenih ruku i podržali su me kada su mnogi ljudi pričali brojne neistine. Volio bih im sve vratiti u narednim sezonama s još više trofeja, poručio je Hezonja u razdoblju kada su trajali pregovori s Barcelonom.

Nakon što je Marca objavila da Hezonja odlazi iz Madrida u Barcelonu, katalunjski klub javno je demantirao da je potpisao ugovor s Hezonjom.

- S obzirom na glasine, jasni smo. Mario? Ne, hvala!, poručili su iz Barcelone.

Marca u zadnjem tekstu tvrdi da ugovor postoji, da su pregovori trajali pet mjeseci te da Real Madrid ima pravo prvootkupa ugovora pod uvjetom da Hezonji ponudi iste uvjete.

Ukratko, Marca tvrdi da nakon 30. lipnja Hezonja ima pravo tužiti Barcelonu za nepoštivanje ugovora ako se stranke u ugovoru ne dogovore drugačije.

Što god se dogovorile, Hezonja iduće sezone očigledno neće igrati za Barcelonu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.