Aco Petrović podnio ostavku, pokušao izazvati šok

Utorak, 19. listopada 2021. 19:34 Napisao/la  SC
Aco Petrović
Aco Petrović

Aco Petrović više nije trener kluba koji se zove Carpegna Prosciutto Basket Pesaro, a poznatiji je pod imenom Scavolini dok je Petrović igrao za njega.

- Nakon posljednje dvije utakmice protiv Fortituda Bologne i Tortone, pogledao sam se u ogledalo i vidio stvari koje mi se ne sviđaju. Porazi su normalni, ali ne ovakvi. Dobro smo radili, ali pristup utakmicama nije bio dobar. Razgovarao sam s čelnicima i odlučio otići. Ne prihvaćam poraze kao u zadnje dvije utakmice, preuzimam odgovornost! Igrači moraju početi igrati kao momčad, volim ovaj klub i grad, ali osjećaji se moraju odvojiti od profesionalnih odnosa. Ovom odlukom želim probuditi igrače. Protiv Sassarija i Trsta sve je prošlo sasvim dobro, protiv Tortone smo u tajmautu razgovarali o konkretnim stvarima, na terenu se dogodilo suprotno. To znači da moje poruke ne dopiru do igrača, u 30 godina karijere moram reći da mi se to rijetko događalo, kazao je Petrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.