Poljska policija na nogama nakon potencijalne terorističke prijetnje uoči polufinala EURO-a

Četvrtak, 28. lipnja 2012. 19:08 Napisao/la  SC

Policija je na splavi na rijeci Bug na istoku zemlje pronašla eksploziv i navodno nacrt stadiona u Varšavi

Poljska policija podigla je pripravnost na najviši stupanj uoči polufinalne utakmice EURO-a između Njemačke i Italije. Razlog leži u činjenici da je policija na splavi na rijeci Bug na istoku Poljske pronašla eksploziv i nacrt stadiona u Varšavi.

- Dobili smo određene informacije o potencijalnoj terorističkoj prijetnji, rekao je Jacek Cichocki, poljski ministar unutarnjih poslova, dodavši  da nema nikakve opasnosti za građane Varšave odnosno navijače koji su stigli na polufinale EURO-a, a šest tisuća policajaca osiguravat će utakmicu između Njemačke i Italije.

Poljski mediji objavili su da je policija na splavu našla eksploziv koji je bio povezan s mobitelom na kojem je bila slika stadiona u Varšavi. Mediji navode da se takve splavi najčešće koriste za švercanje robe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.