Ecclestone: Australija nakon 2015. najvjerojatnije ostaje bez utrke Formule 1

Srijeda, 29. veljače 2012. 17:42 Napisao  Marko Babić

- S obzirom na vremensku razliku i udaljenost od Europe to nam je možda i najmanje isplativa utrka, rekao je Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone najavio je da će Australija nakon 2015. godine najvjerojatnije ostati bez utrke u Svjetskom prvenstvu Formule 1. Kako prenose engleski mediji Ecclestone je spreman ispoštovati ugovor koji jamči da će utrka u Melbourneu biti u kalendaru do 2015. godine, ali nakon toga teško je vjerovati da će Australci imati priliku gledati "leteći cirkus".

- Poštovat ćemo ugovor do 2015. godine. Nakon toga stvarno ne znam, imamo nekoliko utrka koje mogu zamijeniti ovu u Australiji. S obzirom na vremensku razliku i udaljenost od Europe to nam je možda i najmanje isplativa utrka. Noćna utrka? Spominjao se Adelaide, ali ako to ne može organizirati Melbourne ne vidim kako bi Adelaide mogao - ustvrdio je Bernie Ecclestone.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.