VATERPOLSKO DRUŽENJE

Dvije reprezentacije PGŽ-e gostovale u Zadru

Srijeda, 01. siječnja 2014. 22:22 Napisao/la  L.K.

Kraj kalendarske godine nije mogao završiti na ljepši sportski način

Nakon završetka kup-natjecanja, selektor Željko Tonković i trenei Boban Voštić i Danijel Kancijanić izabrali su igrače/igračice koji su predstavljali županiju u susretima protiv selekcija Zadarske županije. Utakmice su igrane na novom bazenu Višnjik u Zadru, a rezultati nisu bili prioritet. Prijateljstvo sa vršnjacima iz Zadra  na bazi razmjene omogućili su zbližavanje s obiteljima koje su u svojim domovima ugostili  djecu iz Primorsko-goranske županije.


Rad Vaterpolo saveza PGŽ zaista je na visokom nivou. Broj djece i broj utakmica tijekom sezone daju trenerima veliki prigodu da u „inkubatoru“  Istre i Kvarnera  ne promakne ni jedan  talenat i da na državnom nivou klubovi, a posebno Primorje igraju za postolja.

Reprezentacija PGŽ  U-12 na susretima u Zadru: Karlo Babić, Marko Kaluđerović, Mauro Jušić, Franc Oberčkal, Luka Šunjić, Luka Tomac, Lorenzo Maršanić, Dominik Krota, Vito Grbac, Borna Smoković, Vito Tomac, Niko Čubranić. Treneri: Boban Voštić (Primorje) i Kristijan Šunjić (Jadran Kostrena). Na susrete su pozvani, ali nisu otputovali: Noa Burburan, Filip Kren, Iv Marić, Vid Marić, Aleksandra Ratković i Antonio Karlović.

Reprezentacija PGŽ  NADE: Toni Smokvina, Lovro Krapić, Josip Smojver, Luka Tomac, Franko Ćorak, Niko Matas, Iva Bišćević, Sara Vucelić, Niko Živanović, Ian Blasig, Andrea Brajnović, Lenard Kusanović, Patrik Šimac. Treneri: Danijel Kancijanić (Opatija) i Danijel Vučetić (Pula).

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.