BUDUĆNOST JE POČELA

Nade Primorja druge na državnom prvenstvu

Petak, 08. travnja 2016. 17:45 Napisao/la  sc

 Finale: Primorje EB - KPK 3:10. Ivan Mauro Čubranić proglašen najboljim vratarom na prvenstvu


Nade Primorja osvojile su drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske, u finalu najmlađi vaterpolisti riječkog kluba doživjeli su poraz (3:10) od KPK-a.

Evo rezultata:
Primorje EB - Gusar Mlini 23:2
Primorje EB - Mornar 7:2
Primorje EB - Medveščak 8:2
Primorje EB - Jadran 5:4
Primorje EB - KPK 1:7


Polufinale: Primorje EB - Jug 9:7 (nakon izvođenja kaznenih udaraca)

Finale: Primorje EB - KPK 3:10

- Ovo je još jedan od velikih rezultata naše vaterpolo škole koja je posljednjih godina najbolja u Hrvatskoj. Gradnja bazena i dolazak našeg predsjednika Predraga Slobode omogućili su kvalitetan temelj za rad na koji se nadovezala županijska liga, koja je omogućila veliki broj utakmica protiv klubova iz naše županije. Kao dio naše ekipe na prvenstvu na Korčuli nastupili su Kordiš iz Crikvenice i Sorić iz Lošinja, a vrijedi napomenuti i nastupe kluba Palade iz Njivica i Opatije. Naš golman Ivan Mauro Čubranić proglašen je najboljim na prvenstvu. Vjerujem da je ovaj uspjeh najbolja pozivnica svim djevojčicama i dječacima za bavljenje ovim sportom. Ponosan sam na ekipu, hvala svim kolegama na pomoći oko pripreme prvenstva i roditeljima koji nas prate, kaže trener Boban Voštić.

NADE PRIMORJA: Čubranić, Džemal, Kažoki, Jereb, Trošelj, Spevan, Sotošek, Biruš, Kordiš, Babić, Sorić, Vekić, Polonijo, Sinožić, Krnjeta, Kordiš. Treneri: Voštić, Tonković

Pobjedom protiv Mladosti s 9:2 Jug je osvojio treće mjesto.

Konačni poredak:
KPK
Primorje Erste bank
Jug
Mladost
Jadran Split
Mornar
Zadar
Galeb
Cavtat
POŠK
Medveščak
ZPK
Opatija
Solaris
Gusar Mlini
Palada Njivice

 

 

 

Liga mladeži NS Rijeka