NOVI USPJEH

Mlađi kadeti Primorja EB postali prvaci Hrvatske

Nedjelja, 22. veljače 2015. 14:03 Napisao/la  SC

Mlađi kadeti u Dubrovniku osvojili zlato, juniori u Splitu završili na četvrtom mjestu

Na završnici Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete kolektiv Primorja EB postao je državnim prvakom. Mlađi kadeti su pobjedom protiv Mornara BS 9:6 osvojili naslov državnog prvaka. Turnir se odigravao od četvrtka do nedjelje u Dubrovniku a šampionsku momčad predvodili su Marijan Pichler i Davor Car.

Mlađi kadeti su u finalu ostvarili prednost od 3:0 već u prvoj četvrtini koju su vješto čuvali do kraja. U pobjedu je Mauro Jušić ugradio četiri gola, Marko Kaluđerović zabio je tri a Andrea Brajnović dva gola. U subotnjem polufinalu Primorjaši su svladali Mladost 8:4 dok su skupinu prošli s maksimalnim učinkom, pobjedama protiv Juga, POŠK-a i Medveščaka.

Na završnom turniru juniorskog PH u Splitu izabranici Željka Tonkovića u susretu za treće mjesto poraženi su od Juga s 10:8.

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete - finale

MORNAR BS - PRIMORJE EB 6:9 (0:3, 2:2, 3:3, 1:1)

MORNAR BS: Pavić, Dužević 3, Šodan 1, Jakovčević, Japundžić, Tomasović, Carev 1, Butić, Božan 1, Rožić, Rančić, Mandić, Zović

PRIMORJE EB: Ratković, Marić, Kren, Oberčkal, Burburan, Brajnović 2, Kaluđerović 3, Babić, Maršanić, Jušić 4, Vucelić, Šunjić, Smokvina, Čubranić

Liga mladeži NS Rijeka