VK Jadran Rijeka nastupio na državnom prvenstvu za juniore i kadete

Ponedjeljak, 03. srpnja 2023. 14:01 Napisao/la  SC
VK Jadran Rijeka nastupio na državnom prvenstvu za juniore i kadete

Veslači VK-a Jadran Rijeka proteklog vikenda nastupili su na 33. državnom veslačkom prvenstvu za juniore i kadete na zagrebačkom Jarunu.

Naslove viceprvaka Hrvatske ostvarili su Lana Tucić u samcu za juniorke, Antonio Stilin i Elena Mencer u dvojcu na pariće za juniorke B, Nina Mrak u samcu za kadetkinje i Mirta Turković, Una Grozdanov, Matea Bukša i Mia Pivac u četvercu na pariće za kadetkinje.

Broncu na prvenstvu Hrvatske osvojili su Lana Tucić i Antonia Stilin u dvojcu na pariće za juniorke i Dora Radovčić i Leona Kruljac u dvojcu na pariće za kadetkinje.

Četvrta mjesta osvojili su Liza Krzyk i Antonija Tadić u dvojcu za juniorke, Liza Krzyk u lakom samcu za juniorke.

Uz navedene ističe se 3. mjesto u samcu za juniore Vite Budimira, 1. mjesto u B finalu kadetskog dvojca na pariće sastava Eni Kinkela i Lucija Budimir te 2. mjesto u B finalu kadetskog četverca sastava Domagoj Ožanić, Dario Barbalić, Mauro Čutul i Fran Žagar.

Pred riječkim veslačicama i veslačima sada je ljetna pauza, a nastavak sezone počinje od polovice kolovoza.

Početkom rujna kreće nova škola veslanja, pozivaju se svi zainteresirani da se jave putem društvenih mreža ili izravno na Delti.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.