ODRŽAN 12. PRIMORJE SINKRO KUP

Primorje AquaMaris ukupni pobjednik

Nedjelja, 17. lipnja 2012. 22:29 Napisao/la  SC

Primorjašice su kod mlađih juniorki osvojile treće mjesto u duetu, drugo u timu i prvo u kombiniranim rutinama, a kod juniorki prvo mjesto u kombiniranim rutinama, te treće u timu

Plivačice Primorje AquaMaris ukupne su pobjednice u mlađejuniorskoj i juniorskoj konkurenciji na Primorje sinkro kupu održanom na bazenu na Kantridi. Dvanaesto izdanje Primorja sinkro kup tako je uspješno privedeno kraju. To tradicionalno međunarodno natjecanje juniorki i mlađih juniorki je okupilo 116 plivačica iz 11 europskih zemalja. Nastupile su  plivačice iz Armenije, Austrije, Mađarske, Engleske, Izraela, Češke, Bugarske, Švedske, Slovačke i Italije te Hrvatske. Nastupile su četiri reprezentacije i deset klubova iz inozemstva, a boje Hrvatske su branili HAKSP Mladost i Špoljarić sinkro klub iz Zagreba te KSP Primorje Aqua Maris iz Rijeke kao domaćin.

U kategoriji mlađih juniorki su dominantne bile mlade Engleskinje iz England teama koje su osvojile prvo mjesto u solu, duetu i timu te sva tri prva mjesta u figurama. Odmah do njih su mađarske plivačice (ekipa H2OSynchro) s osvojenim drugim i trećim mjestom u solu i trećim mjestom u timu. Klub Primorje AquaMaris je osvojio treće mjesto u duetu, drugo u timu i prvo u kombiniranim rutinama. Od ostalih hrvatskih klubova zagrebačka Mladost je druga u kombinaciji.

U kategoriji juniorki dominirale su plivačice iz Mađarske, pogotovo ekipa H2O Synchro, koje su osvojile prvo mjesto u solu, duetu i timu te prva dva mjesta u figurama. Zapažene su bile plivačice iz austrijske reprezentacije osvojivši treće mjesto u duetu i drugo mjesto u timu te Izraelke koje su osvojile drugo mjesto u solu i duetu. Plivačice Kluba Primorje AquaMaris su premoćno osvojile prvo mjesto u kombiniranim rutinama, a treće u timu. Postolje je zamalo izmaklo u duetu gdje su Riječanke osvojile četvrto i peto mjesto.

Fotogalerija Mladen Juranović


 

 

 

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.