Lovro Šipek prvi u preciznom te u paru sa Vukelićem

Ponedjeljak, 23. listopada 2017. 14:06 Napisao/la  SC
Hrvatska delegacija u Monaku
Hrvatska delegacija u Monaku

Lovro Šipek (BK Sv.Jakov Jadranovo) i Karlo Vukelić (BK Vargon) na jakom međunarodnom turniru Denis Ravera u Monaku osvojili su u kategoriji kadeta prvo mjesto u paru, a Lovro Šipek pobjednik je i u preciznom izbijanju sa najboljim rezultatom natjecanja od 27 punata.

Finale preciznog je do kraja bilo neizvjesno i Šipek je pobijedio razigravanjem na zlatni pogodak.

Šipek i Vukelić uspješni su bili i u štafeti zauzevši treće mjesto.

Pobjednik turnira u preciznom u kategoriji juniora U-18 je Dario Juričić (BK Vargon), a Carrolina Bajrić je druga iza Slovenke Vorih u kategoriji žena.

Carrolina i Virginia Bajrić (BK Čavle ŠB) treće su u štafeti sa odličnih 39 pogodaka kao i u paru gdje su izgubile neizvjesno polufinale sa Italijom.

Mateo Načinović i Bruno Kraljić (BK Vargon) u kategoriji U-23 treći su u štafeti iza Francuske i Italije, a Dario Juričić (BK Vargon) i Filip Šarić (BK Divšići) u kategoriji U-18 četvrti.

Denis Ravera tradicionalni je turnir u Monaku na kojem su uz boćare Hrvatske nastupile reprezntacije Australije, Bugarske, Španjolske, Francuske, Italije, Letonije, Rusije, Slovenije, Švicarske, Tunisa i Monaka koji su se natjecali u kategorijama U-15, U-18, U-23 i žene, u disciplinama par, štafetno i precizno izbijanje.

Hrvatsku delegaciju vodili su izbornik Čedo Vukelić i pomoćni trener Vjekoslav Matetić.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.