JUNIORSKI PH U ODBOJCI

Odbojkašice Grobničana sedme na završnici

Srijeda, 21. siječnja 2015. 17:54 Napisao/la  M. B.

Utakmica za 7. mjesto: Grobničan - Marina Kaštela 3:1. U zadnje dvije godine učestalo smo na završnicama juniorskih prvenstava, kaže Marko Crnković


Odbojkašice Grobničana osvojile su sedmo mjesto na završnici juniorskog prvenstva. Izabranice Marka Crnkovića u skupini su izgubile od Azene (1:3), Osijeka (0:3), te su pobijedila Marina Kaštelu (3:1). Grobničan je zatim izgubio od Vukovara (1:3), a u utakmici za sedmo mjesto pobijedio je opet Marina Kašteli (3:1). Prvo mjesto osvojio je Poreč, druga je bila Mladost, a treći Osijek.

- Prvu utakmicu protiv Azene nervozno smo otvorili. Iako smo osvojili prvi set, na kraju smo izgubili. Kao i obično na ovakvim natjecanjima puno je ovisilo o prvoj utakmici. Da smo uspjeli pobijediti Azenu vjerojatno bi se borili za medalju, ali to je sport, rekao je Marko Crnković, trener Grobničana.

- Mi smo jako zadovoljni postignutim rezultatom, ipak smo u zadnje dvije godine učestalo na završnicama juniorskih prvenstava, a to nije mala stvar za Grobničan kad se uzme da smo mi praktički jedino selo među gradovima. Pohvalio bi sve igračice na njihovoj borbenosti i zalaganju i nadam se da čemo i dogodine se plasirat na završnicu, zaključio je Marko Crnković.

Liga mladeži NS Rijeka