Stara vrata 2023: Rijeka (U-13) i Lokomotiva (U-9) pobjednici turnira

Srijeda, 21. lipnja 2023. 22:16 Napisao/la  SC
Dječaci Udinesea na Belvederu
Dječaci Udinesea na Belvederu

Prošlog vikenda održan je VI. međunarodni nogometni turnir "Stara vrata" u organizaciji NK Stari grad Rijeka.

Na dvodnevnom turniru nastupali su igrači U-13 i U-9 uzrasta, turnir je u dva dana okupio 300-tinjak igrača.

U-13 kategorija donijela je uzbudljivu finalnu utakmicu u kojoj je Rijeka slavila protiv Udinese Calcio II s 4:0, time se Rijeka revanširala za poraz u skupini od 2:3.

Utakmica za treće mjesto završena je pobjedom ekipe Udinese Calcio nad ekipom Krk (1:0).

Najboljim igračem turnira proglašen je Petar Jelavić (HNK Rijeka), najbolji strijelac je Gael Savković (HNK Rijeka), dok je za najboljeg golmana izabran Matija Grahovac (NK Krk).

Drugi dan u finalu Lokomotiva je potvrdila dobre igre kroz turnir ua U-9 uzrast i slavila 2:1 protiv ekipe Krka, dok je u utakmici za treće mjesto Grobničan slavio identičnim rezultatom protiv Rječine.

Nagrada za najboljeg igrača otišla je u ruke Vala Kuvaća (Lokomotiva), nagrada za najboljeg strijelca pripala je Paolu Moružinu (Krk), nagrada za najboljeg golmana pripala je Matiji Brajdiću (Lokomotiva).
 

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.