KOŠARKAŠKI KLUB FSV

Kadetkinje FSV-a nastupaju u međunarodnoj regionalnoj ligi

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. 17:29 Napisao/la  SC

Natjecanje počinje 30. listopada u Zagrebu, a potom se igra u Banjaluci i Ljubljani

Ove godine će kadetkinje riječkog FSV-a nastupiti u jakoj regionalnoj ženskoj kadetskoj ligi koja obuhvaća odlične kadetske ekipe iz Hrvatske i BiH, Slovenije, Mađarske i Crne Gore.

Ždrijebane su dvije grupe sa po 7 klubova, a Riječanke su smještene u grupu A gdje su još Trešnjevka (Zagreb), Akademija Ratgeber( Pečuh), Jedinstvo BHT (Tuzla), Fenix (Banja Luka), Ježica (Ljubljana) i Triglav (Kranj).

Prvi dio natjecanja organiziran je u tri kola koja će se održavati u pojedinim gradovima, a zbog broja ekipa jedno kolo će se odigrati s klubovima podijeljenim u dva grada gdje će svaki klub odraditi dva susreta.

Četiri najbolja ženska tima u svakoj skupini izboriti će razigravanje od 1. do 8. mjesta koje će nam dati sudionike Final Foura, završnog dijela natjecanja nakon kojeg ćemo saznati ime pobjednika za ovu sezonu regionalne kadetske lige.

Natjecanje kreće 30.10, a cure iz FSV-a prvo će na put u Zagreb gdje će u prvom kolu odmjeriti snage s Trešnjevkom i Akademijom Ratgeber.

Utakmice FSV-a :

Prvo kolo, Zagreb, 30.10.

Trešnjevka-FSV

FSV-Akademija Ratgeber

Drugo kolo, Banja Luka, 27.11.

Fenix- FSV

Jedinstvo BHT-FSV

Treće kolo, Ljubljana, 18.12.

Ježica-FSV

Triglav-FSV

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.