FSV potpisao ugovore s nadarenim igračicama uoči U-15 turnira u Rijeci

Četvrtak, 11. travnja 2024. 21:05 Napisao/la  SC
FSV potpisao ugovore s nadarenim igračicama uoči U-15 turnira u Rijeci
Foto: FSV/Facebook

FSV je objavio sljedeću vijest:

Najavljen Final Four predkadetkinja i potpisani ugovori o sportskom usavršavanju.
Danas je u prostorijama Riječkog sportskog saveza održana konferencija za medije pod nazivom “Ostanak mladih sportašica u voljenom gradu” na kojoj su potpisani ugovori o sportskom usavršavanju sa mladim riječkim košarkašicama te je najavljen završni turnir Prvenstva Hrvatske za predkadetkinje.
Lejla Kudić, Nera Sulić, Mia Glomazić, Petra Glomazić i Lana Pozder mlade su i perspektivne košarkašice sa kojima je klub potpisao ugovore o sportskom usavršavanju. Ujedno je i najavljen završni U15 turnir koji se održava ove subote i nedjelje u Rijeci. Na turniru će nastupiti ekipe ŽKK Split, ŽKK Ragusa, ŽKK Trešnjevka 2009 te FSV-a kao domaćina ovog turnira.
Osim predstavnika KK FSV, na konferenciji je potporu ženskoj košarci dala predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, dok je u ime Košarkaškog saveza Primorsko-goranske županije sreću svim sudionicima završnice PH zaželio Zoran Pjevalica.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.