U-12 KOŠARKAŠKI TURNIR

Dječaci Crikvenice osvojili prvo mjestu u Novom Mestu

Ponedjeljak, 11. travnja 2016. 09:20 Napisao/la  SC

Igrač Crikvenice Beppe Tomas proglašen za MVP turnira

Košarkaški klub Crikvenica je 9. i 10. travnja sudjelovao na 18. turniru POMLAD koji se odigravao u Novom Mestu u Sloveniji, a pod organizacijom Košarkaškog kluba Krka Novo Mesto. Na turniru je Crikvenica sudjelovala u kategoriji 2004. godišta gdje se natjecala s KK Krka, KK Dubravom i KK Union Olimpija, te je osvojila prvo mjesto pobijedivši sve tri ekipe sljedećim rezultatima:

KK Krka - KK Crikvenica 37:43
KK Dubrava - KK Crikvenica 24:47
KK Union Olimpija - KK Crikvenica 31:49

Osim osvojenog prvog mjesta, igrač Crikvenice Beppe Tomas proglašen je za MVP turnira.

Na ovom zahtjevnom turniru Crikvenica je pokazala da može parirati najboljim ekipama u Sloveniji, KK Krki i KK Union Olimpiji čije seniorske ekipe igraju u ABA Ligi te KK Dubravi za koju se smatra da je u tri najbolje ekipe u Hrvatskoj u 2004. godištu.

KK Crikvenica ovime nastavlja niz pobjeda na raznim turnirima i natjecanjima, a s istom U-12 ekipom priprema se i za nadolazeće državno natjecanje u Zagrebu. KK Crikvenici iznimna je čast sudjelovati na ovako jakim turnirima te stajati uz bok s najboljim ekipama u Hrvatskoj i Sloveniji. Na taj način vraća se sav uložen trud malih košarkaša, koji su marljivo trenirali tijekom cijele godine kroz kvalitetan sistem rada i uspješno usklađujući svoje igračke i školske obaveze.

KK Crikvenica: Matija Samar, Paolo Latin, Marko Šulentić, Dino Koščić, Bruno Vilušić, Andro Blažević, Noa Svetić, Frane Butorac, Beppe Tomas, Robert Maravić, David Badurina i Tin Tikveša.
Trener: Krešimir Kozlevčar.
Pomoćni trener: Dalibor Latin

U Crikvenici se također 14. i 15. 5. organizira međunarodni Memorijalni turnir Marino Pađen za 2004. godište na kojem se očekuju ekipe KK Zadar, OKK Spars (Sarajevo), Basket Club Porcia (Pordenone), KK Krka (Novo mesto) i KK Crvena zvezda (Beograd).

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.