NOVA UPRAVA

Ivana Lesjak postala predsjednica ŽRK-a Zamet

Srijeda, 30. siječnja 2019. 17:42 Napisao/la  V. P.

U novom Upravnom odboru su Ivana Lesjak, Bojan Sušanj, Ariana Nikolić, Živko Vejnović, Tamara Karbić Košpić i Tea Morsi Mesić

Predsjednica ŽRK Zamet Ivana Lesjak, glavni tajnik RSSSlaviša Bradić i tajnica ŽRK Zamet Jelena Piršl
Predsjednica ŽRK Zamet Ivana Lesjak, glavni tajnik RSSSlaviša Bradić i tajnica ŽRK Zamet Jelena Piršl Foto: Valentina Prokić

 Ivana Lesjak nova je predsjednica Ženskog rukometnog kluba Zamet.

Lesjak je izabrana sa 27 glasova od 31 mogućih, četvero  skupštinara nije bilo prisutno Izbornoj skupštini ŽRK-a Zamet.

- Nakon višemjesečnog pregovaranja, više sama sa sobom nego s drugima, odlučila sam prihvatiti ovu obavezu. Obavezu jer ne mislim samo nositi titulu predsjednice već doista riješiti probleme kluba koji su ponajprije financijske prirode. Volja postoji, kako u mene tako i članova Upravnog odbora, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama riješiti probleme kluba. Na raspolaganju sam svima koji imaju bilo kakav prijedlog za rješavanje problema, možemo naći zajedničko rješenje, rekla je nova predsjednica Ivana Lesjak.

U novom Upravnom odboru uz Lesjak su Bojan Sušanj, Ariana Nikolić, Živko Vejnović, Tamara Karbić Košpić i Tea Morsi Mesić.

Vođenje Izborne skupštine preuzeo je glavni tajnik Riječkog sportskog saveza Slaviša Bradić.

- Grad Rijeka i Riječki sportski savez uvijek su pomagali i pomagat će klubu jer želimo da opstane. Ovaj triler koji se događao imat će happy-end, mi smo vrlo zadovoljni time, rekao je Bradić.

Bivša predsjednica Sandra Stojković Hinić preselila je na Island odakle je poslala  pismo koje je prihvaćeno kao izvještaj o radu.

- Prošla godina bila je najgora u povijesti kluba, ali vjerujem da idu bolji dani i da će klub postojati i nakon nas. Želja svih nas je da se klubu vrati stari sjaj, jer ovaj je klub gotovo pa obitelj. Na svima nama je da radimo za dobrobit kluba i nadam se da će nova Uprava napraviti ono što nismo mogli mi, napisala je bivša predsjednica.

ŽRK Zamet prošle je godine proslavio 60. rođendan,  tim povodom RSS pripremio je monografiju kluba koja će biti predstavljena na prigodnoj svečanosti idućeg mjeseca.