Ramiz Džekić: Koku smo jednom pobijedili, ne vidim razloga zašto to ne bismo ponovili

Petak, 07. svibnja 2021. 00:18 Napisao/la  KS
Rukometašice Murvice
Rukometašice Murvice

Rukometašice Murvice u subotu nastavljaju prvenstvo, pred djevojkama iz Crikvenice gostovanje je u Varaždinu kod Koke, utakmica 21. kola na rasporedu je u subotu od 17 sati.

- Koku smo pobijedili u prvom dijelu, situacija je dobra, idemo se boriti i dati sve od sebe. Dobili smo ih jednom,  ne vidim razlog zašto ih ne bismo dobili još jednom. Ovo nam je važna utakmica, svaki bod kojega uzmemo na strani jako nam puno vrijedi, ako bismo uspjeli pobjediti praktički bismo osigurali ostanak u ligi, kazat će Ramiz Džekić, trener rukometašica Murvice.

Prvi tjedan pauze Murvičanke su odmarale, nakon toga su započele s ciklusom mini-priprema za nastavak sezone u kojem moraju potvrditi ostanak u ligi.

Na najboljem su putu, trenutačno su na desetom mjestu sa 16 bodova, Sesvete na 12. poziciji imaju pet bodova manje, pretposljednji Sinj ima pet bodova, 1234 Virovitica na začelju samo jedan bod.

- Napravili smo mini ciklus, odigrali utakmice s Opatijom i Zametom. Ovaj prekid nas je malo bacio unazad, bili smo spremni pa je sve stalo, a taman smo uhvatili dobar ritam. Šta je tu je, idemo dalje, moramo sada sezonu privesti kraju najbolje što možemo. Sezona još nije gotova, u srijedu već igramo protiv Dalmatinke i to će nam biti jako bitna utakmica. Morat ćemo dati sve od sebe da pobijedimo, zaključit će Ramiz Džekić.