Sabrina Spahić i Ena Konta pojačavaju Umag za novu europsku sezonu

Srijeda, 15. srpnja 2015. 00:33 Napisao/la  P. M.

Razgovori umaškog prvoligaša s uzdanicama riječkog rukometa su u tijeku

Jedini hrvatski ženski rukometni kolektiv koji će uz Podravku (Liga prvakinja) i Zamet (Kup EHF) sudjelovati u europskom natjecanju je onaj umaški. Izabranice Dragana Rajića kao i lani natjecat će se u Kupu pobjednika kupova, a za tu priliku trebat će angažirati i neka pojačanja na deficitarnim pozicijama.

Poziciju vratarke trebala bi popuniti Sabrina Spahić, bivša golmanica Orijent Presoflexa i slovenskog Pirana dok bi na desnom krilu prva violina mogla biti Ena Konta. Spahićka i Konta zajedno su igrale u Orijentu, desno je krilo nakon prvoligaške sezone u tom klubu dvije godine provela u zagrebačkoj Lokomotivi.

Spahićka bi u sljedećoj sezoni trebala zatvoriti vrlo dobar vratarski tandem s Andrejom Pavić, dok Konta nakon što se tek nedavno u potpunosti oporavila od teške ozljede traži klub za novi uzlet u karijeri.

Razgovori umaškog prvoligaša s uzdanicama riječkog rukometa su u tijeku, sve bi se trebalo znati do početka priprema Umaga za novu sezonu, on je na rasporedu 1. kolovoza.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.