ORIJENT P. NEĆE ODUSTATI

HRS posljednja nada za ostanak u Prvoj ligi!

Subota, 12. svibnja 2012. 22:21 Napisao  Milan Kosanović

Iz kluba su najavili da će poslati dopis HRS-u, koji će  rasplesti klupko neizvjesnosti oko ostanka

Utakmica 26. Kola Prve lige rukometašica

ARENA – ORIJENT PRESOFLEX 22:24 (12:10)

Dvorana Mladosti, Pula. Gledatelja: 100. Suci: Matić i Zečević.

Arena: Dukić, Mandić, Vukić, Gaborović 1, Maras 2, Milošević 11, Gavranić 5, Bradarić, Šabić 2, Mišković, Jelčić, Mudronja 1.

Orijent Presoflex: Spahić, Dramac, Juričić 6, Marjanović 1, Konta 7, Salopek, Hodžić, Jerčinović 1, Zugan, Debelić 1, Gršković, Milosavljević 7, Schuster 1.

Sedmerci: Arena 3 (3) , Orijent Presoflex 5 (5). Isključenja: Arena 4 , Orijent Presoflex 2 minute.

 

Rukometašice Orijent Presoflexa s pobjedom su se oprostile od turbulentne sezone koja je za njima. Igračice trenera Sanjina Lučičanina slavile su na gostovanju u Puli te s nova dva boda zauzele 12. mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Prema propozicijama HRS-aa Orijentašice su ispale iz Prve lige, no u klubu još uvijek vjeruju u očuvanje statusa prvoligaša. Naime, vodstvo kluba nada se da će Puljanke istupiti iz lige, odnosno da će Split odustati od ulaska u viši rang čime bi Orijent popunio prazno mjesto. Iz kluba su najavili da će poslati dopis HRS-u, a tek predstoji vidjeti kako će se rasplesti klupko neizvjesnosti.

Ekipa trenera Sanjina Lučičanina u Puli je još jednom pokazala da se može ravnopravno nositi s gotovo svim ekipama lige, Orijentašice su tako nakon favoriziranog Zameta pobijedile i favoriziranu Arenu, no Orijentašice su ipak malo prekasno počele popunjavati bodovni saldo.

U redovima Orijent Presoflexa najefikasnije bile su Ena Konta i Dejana Milosavljević koje su zajedno postigle više od 50 posto golova svoje ekipe.

loading...