Ena Konta pogodila remi protiv Samobora i donijela Orijentu bod

Nedjelja, 19. veljače 2012. 20:23 Napisao  Milan Kosanović

Orijent Presoflex – Samobor 25:25 (14:14). Josipa Jerčinović u posljednjim sekundama utakmice izborila je sedmerac koji je Ena Konta pretvorila u pogodak za gromoglasno slavlje domaćih igračica

 Orijent Presoflex – Samobor 25:25 (14:14)

 Dvorana 3.maj, Kantrida. Gledatelja: 150 . Suci: Bosak i Herceg (obojica Varaždin).

 ORIJENT PRESOFLEX: Spahić, Dramac, Juričić 4, Marjanović, Konta 11, Salopek, Hodžić 2, Jerčinović, Babić, Zugan, Debelić 3, Gršković, Milosavljević 3, Schuster 2, Afrić.

 SAMOBOR: Golubić 6, Džepina, Balaško, Matijašić, Štrkalj 4, Plazina 1, Mandić, Šilobod, Kuhar, Husak 5, Kozlovec, Radovanić, Dumić, Lovrić 2, Bazzeo 4, Bošnjak 2.

 Sedmerci: Orijent Presoflex 6 (8) , Samobor 5 (6) . Isključenja: Orijent Presoflex 8 , Samobor 16 minuta .

 Rukometašice Orijent Presoflexa na domaćem su terenu otrgnule bod favoriziranoj ekipi Samobora. Josipa Jerčinović u posljednjim sekundama utakmice izborila je sedmerac koji je Ena Konta pretvorila u pogodak za gromoglasno slavlje domaćih igračica.

Utakmicu je pratila i grupa gostujućih navijača koji su Orijentašicama priredili atmosferu kao da se utakmica igra u Samoboru. Trećeplasirani sastav lige tako je zube polomio na malom Orijentu kojem bod protiv Samobora možda bude i ključan u očuvanju prvoligaškog statusa.