Gase se nade Orijentašica, nova uprava Arene želi igrati Prvu ligu

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 13:04 Napisao  Milan Kosanović

 Održana je skupština kluba na kojoj je izabrana peteročlana komisija koja će odlučiti o budućnosti ŽRK Arena, rekao je Rodić

Vodstvo rukometnog kluba Orijent Presoflex s nestrpljenjem očekuje vijesti iz Pule. Naime, po završetku prvenstva Puljanke su ostale bez glavnog sponzora „Sigurnost Boljun“, a već ranije i bez predsjednika Pavla Gaborovića.  Po završetku posljednje prvenstvene utakmice s Arenom se oprostio i trener Lalić te kompletan stručni stožer. Iako su prije nekoliko tjedana vijesti iz Pule zračile pesimizmom, a kao jedina realna opcija navodilo se odustajanje od Prve lige što bi ujedno značilo i ostanak Riječanki u prvoligaškom društvu, stvari u najvećem gradu istarskog poluotoka značajno su se promijenile.

-          Održana je skupština kluba na kojoj je izabrana peteročlana komisija koja će odlučiti o budućnosti ŽRK Arena, rekao je bivši tajnik kluba Anton Rodić te nastavio:

-           U peteročlanu komisiju ušli su Darijo Koraca kao predstavnik Županije, Branko Uležić iz Saveza športova Grada Pula, Milenko Trišović iz Rukometnog saveza Istarske županije, bivši predsjednik Pavao Gaborović te moja malenkost Anton Rodić. Odluka je da idemo dalje, svi su jednoglasni u odluci da se u Puli i dalje igra Prva liga. Sljedeći sastanak zakazali smo već za ovaj tjedan, a kroz desetak dana nadamo se da ćemo potvrditi informacije o nastavku prvoligaških avantura, rekao je Rodić te dodao:

-          Na sljedećem sastanku ćemo izabrati novog predsjednika kluba, a u upravu ŽRK Arene ući će većina iz peteročlane komisije. Naravno, o tome će odlučivati novoizabrani predsjednik. Svi se nadamo najboljem, zaključio je Antun Rodić.

Ako Arena u sljedećih tjedan dana dobije novog predsjednika te se obistine sada već realne i objektivne priče o nastavku natjecanja u Prvoj ligi, rukometašice Orijent Presoflexa sljedeće sezone vraćaju se u niži rang natjecanja s obzirom da nisu izborile ostanak u elitnom razredu hrvatskog ženskog rukometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.