Vedran Babić: Mislim da bismo uz puni doprinos ozlijeđenih igrača ušli u Ligu za prvaka

Utorak, 11. siječnja 2022. 18:44 Napisao  I. V.

Gostovanje u Trogiru nam je izrazito važno, jer se bodovi osvojeni protiv ekipa koje će nastaviti natjecanje u Ligi za ostanak, kaže direktor Zameta

Vedran Babić i stručni stožer na početku prirema
Vedran Babić i stručni stožer na početku prirema

 Rukometaši Zameta počeli su pripreme za nastavak sezone, igrače i stručni stožer na prvom okupljanju pozdravio je direktor Vedran Babić:

- U stanci između dva dijela prvenstva nismo mijenjali igrače u rosteru, dosad ozlijeđeni (Kvastek, Njegovan, op.a.) igrači trebali bi biti spremni uoči početka prvenstva što nam je izrazito važno. Vjerujemo u njih kao i u stručni stožer, mislim da će vrlo brzo pokazati svoju vrijednost. U nastavku nas očekuje gostovanje protiv ekipe Trogira s kojim smo odigrali vrlo tešku utakmicu kod kuće. To gostovanje nam je izrazito važno, jer se bodovi osvojeni protiv ekipa koje će nastaviti natjecanje u Ligi za ostanak prenose. Vjerujem da ćemo u nastavku pružiti dobre igre i čim prije osigurati ostanak u najvišem rangu natjecanja te početi razmišljati o novoj sezoni, kaže Babić.

Zamećani su vrlo obećavajuće počeli sezonu, ali će na kraju opet igrati u Ligi za ostanak:

- Veliku većinu prvog dijela sezone smo odigrali dobro i upisali nekoliko važnih pobjeda na gostovanjima. Nažalost, plasmana u Ligu za prvaka su nas koštali domaći porazi protiv Sesveta, Varaždina i Bjelovara. Treba istaknuti da smo posljednja dva poraza upisali bez punog doprinosa dva izrazito važna igrača Njegovana i Kvasteka, koji su bili ozlijeđeni. Mislim da bismo uz puni doprinos spomenutih igrača u tim utakmicama osvojili bodove vrijedne ulaska u Ligu za prvaka, zaključuje Babić.

Sezona se nastavlja 12. veljače.