×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Novi problem: Ivan Bošnjak dva tjedna "out" zbog rupture zadnje lože!

Ponedjeljak, 02. travnja 2012. 12:57 Napisao/la 

Prilagodit ćemo se i tom dodatnom problemu, premda sam iskreno, već umoran od tih silnih neočekivanih situacija, kaže Skočić

Možda je pretjerano reći kako su svi na Kantridi oduševljeni kvalitetama i pristupom Ivana Bošnjaka, ali bivšeg igrača Dinama i Hajduka svi koji su "unutra" tretiraju pojačanjem. Problem je, nažalost, što je Bošnjak u Rijeku stigao nespreman. U Puli je bio dobar, ponudio je naznake onoga što bi Rijeka s njim trebala dobiti, no nažalost, ozlijedio se...

- Bošnjak ima rupturu mišića zadnje lože, "rez" je oko 1,5 centimetar. Pauza? Ha, vidjet ćemo, iako, kad vidim Bošnjakove fizičke predispozicije, vjerujem da će za dva tjedna biti u pogonu, tvrdi član medicinske službe Rijeke, nezaobilazni doktor Mirko Balić.

Dragan Skočić će, naravno, zbog Bošnjakova izostanka imati problem više.

- Šteta, stvarno šteta. Vidi se po svakom potezu, pristupu, agresiji da je Bošnjak - igrač. Naravno da bi nam s njim bilo lakše, ali što sad možemo, prilagodit ćemo se i tom dodatnom problemu, premda sam iskreno, već umoran od tih silnih neočekivanih situacija, kaže Dragan Skočić, trener Rijeke.

Što se tiče Kristijana Čavala, on je iz "frontalnog sudara" sa Igorom Čagljem dobio "uspomenu", ostao je bez jednog zuba. Ali, za subotnji susret sa Zagrebom bi svakako trebao konkurirati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.