Ivan Krapić, kapetan Primorja: U klubu se nije razgovaralo o budućnosti, o toj temi ne znam ništa

Ponedjeljak, 16. svibnja 2016. 12:20 Napisao  Patrik Mršnik

Mi smo se potrudili parirati Jugu sve do zadnje prvenstvene utakmice. Pokušali smo prirediti iznenađenje na sve načine, ali ovo je bila njihova sezona, kaže kapetan Primorja 

U srijedu od 20 sati vaterpolisti Primorja igraju posljednju utakmicu natjecateljske sezone. Na Kantridu dolazi hercegnovski Jadran u sklopu desetoga kola Lige prvaka.

Riječani su remijem u Egeru u prošlom kolu ostali bez šansi za plasman na završni turnir u Budimpešti od 2. do 4. lipnja. Ova će im utakmica biti oproštaj od riječke publike kakvog nisu planirali na početku sezone. Jug je osvojio sva tri trofeja (Prvenstvo, Kup, Jadranska liga), a Dubrovčani su za razliku od Primorja već otprije osigurali europsku završnicu.

- Nismo bili pravi ove sezone, onda kada smo trebali biti na pravoj razini, nismo bili. Jug je zasluženo došao do svojih trofeja, pokazali su Dubrovčani da su ove sezone najjači u Hrvatskoj i u regiji. Mi smo se potrudili parirati im sve do zadnje prvenstvene utakmice. Pokušali smo prirediti iznenađenje na sve načine, ali ovo je bila njihova sezona, kaže kapetan Primorja Ivan Krapić.

Neizvjesna je budućnost pred riječkim vaterpolom. S mjesta predsjednika Primorja odlazi Predrag Sloboda, ugovori ističu većini aktualnih prvotimaca pa bi ljeto moglo donijeti veliko preslagivanje u svlačionici. Razgovori na relaciji uprava-igrači-struka odvijat će se nakon utakmice protiv Jadrana.

- Ne znam još ništa o budućnosti, nije se još razgovaralo o toj temi, bio je kratak Krapić.

Od nagađanja o budućnosti Primorja igrači se distanciraju dok traju profesionalne obveze, a one su nakon susreta hrvatske reprezentacije u Svjetskoj ligi usmjerene ka ogledu s Jadranom.

Ove srijede upitan je nastup Ivana Buljubašića, koji se ozlijedio još na početku reprezentativnih priprema ovog mjeseca u Splitu.