Master prvenstvo u skokovima u vodu, na Bazenima Kantrida nastupili natjecatelji s tri kontinenta

Subota, 23. srpnja 2022. 19:49 Napisao/la  SC

Na 5. Master prvenstvu u skokovima u vodu sudjelovalo čak 102 skakača iz 17 država Europe, ali i iz SAD-a, Kanade i Hong Konga

Atraktivno natjecanje na Kantridi
Atraktivno natjecanje na Kantridi

Na prekrasnom zdanju Bazeni Kantrida, od 20. do 23. srpnja održalo se 5. Master prvenstvo u skokovima u vodu na kojem je sudjelovalo čak 102 skakača iz 17 država Europe, ali i iz SAD-a, Kanade i Hong Konga.

Organizator prvenstva bio je Klub skokova u vodu Primorje 2010 zajedno s Riječkim sportskim savezom, a značajno je spomenuti da se ova manifestacija uspjela održavati čak i za vrijeme pandemije COVIDA-19.

Inače, ovo natjecanje je samo jedno u nizu sportskih manifestacija koje se ove godine održavaju u Rijeci pod okriljem titule Europskog grada sporta koju grad Rijeka ove godine ponosno nosi.

Glavni trener KSV Primorje 2010 Andrija Crnić prenio nam je dojmove svih gostiju, a oni su u svemu skretali pažnju na besprijekornu organizaciju cijele manifestacije, kao i nemjerljivo oduševljenje cijelim kompleksom bazena na Kantridi koji je, uz srdačne i uvijek vedre ljude u organizaciji, glavnim razlogom njihovih dolazaka svake godine.

KSV Primorje 2010 na natjecanju predstavljalo 5 skakača:
LEO JONJIĆ – daska 1m ZLATO
FEDERICA SIRSEN – daska 1m ZLATO
NENSI BARIŠIĆ – sinkro mix 3m SREBRO
IVAN KUČIĆ MIRKOVIĆ – daska 1m SREBRO, toranj BRONCA, sinkro mix daska 3m SREBRO, sinkro mix toranj SREBRO, men sinkro daska 3m ZLATO
ARIANA ANDREIĆ – daska 3m ZLATO, toranj ZLATO, daska 1m SREBRO, ladies sinkro daska 3m ZLATO, sinkro mix daska 3m BRONCA, sinkro mix toranj SREBRO, hat sinkro mix daska 3 m SREBRO

Na kraju možemo samo konstatirati da svi sudionici ovog spektakla već sada nestrpljivo počinju odbrojavati dane do ponovnog susreta iduće godine.

Rezultate možete vidjeti  OVDJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liga mladeži NS Rijeka