Master prvenstvo u skokovima u vodu, na Bazenima Kantrida nastupili natjecatelji s tri kontinenta

Subota, 23. srpnja 2022. 19:49 Napisao/la  SC

Na 5. Master prvenstvu u skokovima u vodu sudjelovalo čak 102 skakača iz 17 država Europe, ali i iz SAD-a, Kanade i Hong Konga

Atraktivno natjecanje na Kantridi
Atraktivno natjecanje na Kantridi

Na prekrasnom zdanju Bazeni Kantrida, od 20. do 23. srpnja održalo se 5. Master prvenstvo u skokovima u vodu na kojem je sudjelovalo čak 102 skakača iz 17 država Europe, ali i iz SAD-a, Kanade i Hong Konga.

Organizator prvenstva bio je Klub skokova u vodu Primorje 2010 zajedno s Riječkim sportskim savezom, a značajno je spomenuti da se ova manifestacija uspjela održavati čak i za vrijeme pandemije COVIDA-19.

Inače, ovo natjecanje je samo jedno u nizu sportskih manifestacija koje se ove godine održavaju u Rijeci pod okriljem titule Europskog grada sporta koju grad Rijeka ove godine ponosno nosi.

Glavni trener KSV Primorje 2010 Andrija Crnić prenio nam je dojmove svih gostiju, a oni su u svemu skretali pažnju na besprijekornu organizaciju cijele manifestacije, kao i nemjerljivo oduševljenje cijelim kompleksom bazena na Kantridi koji je, uz srdačne i uvijek vedre ljude u organizaciji, glavnim razlogom njihovih dolazaka svake godine.

KSV Primorje 2010 na natjecanju predstavljalo 5 skakača:
LEO JONJIĆ – daska 1m ZLATO
FEDERICA SIRSEN – daska 1m ZLATO
NENSI BARIŠIĆ – sinkro mix 3m SREBRO
IVAN KUČIĆ MIRKOVIĆ – daska 1m SREBRO, toranj BRONCA, sinkro mix daska 3m SREBRO, sinkro mix toranj SREBRO, men sinkro daska 3m ZLATO
ARIANA ANDREIĆ – daska 3m ZLATO, toranj ZLATO, daska 1m SREBRO, ladies sinkro daska 3m ZLATO, sinkro mix daska 3m BRONCA, sinkro mix toranj SREBRO, hat sinkro mix daska 3 m SREBRO

Na kraju možemo samo konstatirati da svi sudionici ovog spektakla već sada nestrpljivo počinju odbrojavati dane do ponovnog susreta iduće godine.

Rezultate možete vidjeti  OVDJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.