Plivačice Primorje Aqua Maris uvjerljivo najbolje na državnom prvenstvu u sinkroniziranom plivanju

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 20:04 Napisao/la  SC


Plivačice riječkog kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris bile su uvjerljivo najbolje na seniorskom otvorenom državnom prvenstvu, pobijedivši u svim disciplinama u kojima su se natjecale

Zlatne medalje u solu, duetu i kombinaciji te još jedna brončana u solu pripale su riječkim sinkro plivačicama na Otvorenom prvenstvu Republike Hrvatske održanom u Zagrebu, 23. i 24. 5. 2015. godine. Još su se jednom Riječanke pokazale najboljim seniorkama u državi.

Kombinacija Primorja Aqua Maris u sastavu Rebecca Domika, Mia Šestan, Tea Mustač, Marta Crnčić, Ivana Host, Enia Šimac, Zora Bujan, Iva Matanović, Tesa Pavić i Petra Mladenić osvojile su prvo mjesto ispred vrlo jakog zagrebačkog ŠSK-a te splitske Dolfine.

Rebecca Domika bila je najbolja u solu u državnoj konkurenciji i ukupno, prestigavši i bugarsku plivačicu, dok je Mia Šestan bila treća u državi i osvojila brončanu medalju. Duet Rebecca Domika i Mia Šestan uz rezervu Teu Mustač također je bio zlatan u otvorenoj konkurenciji.

Jedina disciplina u kojoj Primorje Aqua Maris nije bio najbolji bio je tim, u kojem se riječke plivačice ove godine nisu niti natjecale.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.