Regatni ured 23. Fiumanke u prostoru trgovine Decathlon

Subota, 14. svibnja 2022. 09:58 Napisao/la  SC
Regatni ured 23. Fiumanke u prostoru trgovine Decathlon
Foto: fiumanka.hr

U ponedjeljak, 16. svibnja 2022. godine, s početkom u 11:30 sati, u prostoru trgovine Decathlon na Škurinjama, na adresi Osječka 67A, bit će otvoren regatni ured 23. Fiumanke i predstavljen sportski dio programa najvećeg jedriličarskog događaja na Kvarneru.

U predstavljanju programa sudjelovat će Gordana Bastiančić iz Riječkog sportskog saveza, Tamara Puschmann iz Sveučilišta u Rijeci, Enrico Marotti najtrofejniji član i predstavnik DSNM Volosko, Igor Tomažić, podpredsjednik VOP SUP Teama, Tin Matulja i Željko Perović, višestruki pobjednici Fiumanki, voditelj Dechatlon centra u Rijeci Stefan Weidlich i organizatori Fiumanke.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od najvećeg kvarnerskog i hrvatskog praznika pod jedrima koji će od 7. do 12. lipnja u Rijeku i Riječki zaljev privući brojne zaljubljenike u sport, more i jedrenje.

U prostorima "najvećeg sportaša u gradu", riječkog Decathlona, bit će otvoren regatni ured 23. Fiumanke i prigodno predstavljen tjedan sporta i zabave koji će ove godine otvoriti prva Studentska regata čiji je organizator Sveučilište u Rijeci.

Uz ona velika jedra, dio programa je i atraktivno dvodnevno windsurf natjecanje u Preluci dok će sportski program Fiumanke zaključiti zanimljive SUP regate u luci kao i prezentacija veslanja Veslačkog kluba Rijeka. Pozivnicu na onu veliku Fiumanku uputit će višestruki pobjednici nekih od njezinih prethodnih izdanja i organizatori Fiumanke.

Partner Fiumanke Decathlon svima koji se žele ranije prijaviti na regatu, od 16. svibnja do 7. lipnja omogućit će rane prijave u trgovini i obavljanje formalnosti uz izdavanje kupona s kojim će kad dođu u luku na regatu, preuzeti svoj unaprijed spremljen paket sa startnim brojem i majicama, kao i kupnju odjeće i sportske opreme za jedrenje uz prigodan popust povodom Fiumanke.

Nakon 7. lipnja Decathlon se s regatnim uredom regate "spušta" u luku gdje će predstaviti dio svojeg zanimljivog asortimana i omogućiti pick up point/uslugu Click&Collect za preuzimanje odjeće i opreme kupljene putem web shopa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.