FIUMANKA 2020 ODGOĐENA Prvi put u povijesti tradicionalna riječka regata neće se održati u lipnju

Subota, 28. ožujka 2020. 19:12 Napisao/la  SC

Fiumanka će se održati od 24. do 27. rujna, kada se  održava Rijeka Nautic Show i ulična riječka utrka Homo si teć

FIUMANKA 2020 ODGOĐENA Prvi put u povijesti tradicionalna riječka regata neće se održati u lipnju

Na službenoj stranivi Fiumanke objavljena je sljedeća obavijest:

Dragi sudionici, prijatelji, partneri,

uz brojna druga događanja, po prvi puta u svojoj povijesti ni Fiumanka se neće održati u svojem redovnom terminu – druge subote u lipnju…

S nadom i pouzdanjem da će sve ovo s koronavirusom uskoro biti iza nas, Fiumanku u dogovoru s našim partnerima i popratnim događanjima prebacujemo na zadnji vikend u rujnu, od 24. do 27. rujna 2020. kada se u svom redovnom terminu u Rijeci održava Rijeka Nautic Show i u koji je poput Fiumanke prebačena i ulična utrka Homo si teć.

Ako bi nas svih skupa poslužilo i dobro vrijeme, mogao bi to biti još jedan riječki vikend za pamćenje, ispunjen sportom, zabavom i pozitivom.

Što ćemo od sadržaja moći osigurati, što će se do rujna događati, više nitko ne može predvidjeti i morat ćemo se uskladiti s mogućnostima.

Ono što možemo obećati, dat ćemo sve od sebe da Fiumanka opstane i ostane kakva je bila, besplatna i otvorena za sve koji na njoj žele sudjelovati.

I to je ono što je na Fiumanki dobro i što ulijeva optimizam – ako imaš brod, jedro i dobru volju, ma ništa drugo nam ne treba za susret na moru, jedrenje i druženje.

Želimo vam svima dobro zdravlje i radujemo se svim budućim susretima pod jedrima!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.