Homo si teć, volonterima podijeljene zahvalnice u gradskoj vijećnici

Četvrtak, 25. svibnja 2023. 11:21 Napisao/la  Grad Rijeka
Vrijedna donacija
Vrijedna donacija Foto: Grad Rijeka

U vijećnici Grada Rijeke održana je primopredaja sredstava prikupljenih prodajom službenih majica Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run te prijem za volontere festivala, kojima su podijeljene zahvalnice za njihov angažman.

Pored brojnih volontera, prijemu su nazočili gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, privremena pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Vlasta Linić, privremena pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo Primorsko goranske županije Silvia Hunjadi Korošec, predsjednik AK Ri Maraton Zoran Medved te predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović.

Izražavajući i ovom prilikom zadovoljstvo ponovnim organiziranjem festivala, gradonačelnik Filipović zahvalio je volonterima na iskazanom zalaganju i sponzorima na podršci festivalu, ističući kako bi bez njihove potpore sve bilo teško izvedivo te kako se nada da će se i iduće godine odazvati u velikom broju.

Njegovim se riječima pridružila i predsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac, apostrofirajući uz predanost volontera i humanitarnu notu festivala koji promovira važnost rekreacije i zdravog načina života.

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović uručen je simbolični ček s iznosom od 3.670 eura prikupljenih prodajom Homo si teć majica za vrijeme trajanja festivala. Zahvaljujući u ime udruge svima koji su sudjelovali u akciji, Nives Pavlović istaknula je kako će sredstva itekako dobro doći za podmirenje brojnih potreba udruge.

Uručivanjem donacije i podjelom zahvalnica i poklon bonova sponzora Sportvisiona volonterima zaključena je priča ovogodišnjeg izdanja festivala sporta i rekreacije, koji je nakon višegodišnje pauze ponovo na riječke ulice privukao veliki broj građana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.