AKADEMSKA ZVANJA

Dragan Skočić i Boris Pučić magistri trenerske struke

Subota, 27. svibnja 2023. 13:30 Napisao  I. V.

Skočić i Pučić završili na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Dragan Skočić i Boris Pučić
Dragan Skočić i Boris Pučić

Dragan Skočić i Boris Pučić završili su na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera čime su postali magistri trenerske struke nogometa.

Dvojica riječkih trenera prvi su u županiji stekli tako visoka akademska zvanja!

Pučić i Skočić odavno su vlasnici UEFA Pro licenci, najviši međunarodni stupanj trenerske struke stekli su na Akademiji HNS-a.

Dragan Skočić nedavno je postao izbornik U-21 reprezentacije, debitirat će u završnici U-21 Europskog prvenstva.

Skočić je zadnji trenerski posao uspješno odradio na klupi iranske reprezentacije, iako se suvereno plasirao na SP u Katar u čudnim okolnostima iranski savez odlučio je promijeniti izbornika prije početka SP-a.

Dvaput je kao trener vodio Rijeku, u prvom mandatu osvojio je drugi riječki Kup od samostalnosti.

Bivši je igrač Rijeke sa španjolskim iskustvom (Las Palmas, Compostela).

Boris Pučić kao igrač prošao je školu nogometa Rijeke, u bivšoj državi igrao je nižerazredni nogomet, trenerskim poslom počeo se baviti nakon što je devedesetih godina završio igračku karijeru u Austriji.

Kao trener najviše je radio u Školi nogometa Rijeke, samostalno je kao trener vodio Orijent, zadnjih godina radio je kao pomoćnik, a zadnji posao odradio je u stručnom stožeru Alena Horvata, bivšega trenera saudijog Al Batina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.