Opatija domaćin finalne priredbe Final Fight Championshipa

Utorak, 16. rujna 2014. 18:03 Napisao/la  SC

Imena boraca koji će nastupiti na FFC Futures Finalu 2014. još uvijek nisu otkrivena, ali iz Opatija Fight Cluba najavljuju da se očekuju nastupi i nekih od najpoznatijih i najatraktivnijih boraca koji nastupaju u toj organizaciji

Sportska dvorana Marino Cvetković u Opatiji već je tijekom 2014. godine u dva navrata ugostila priredbu jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championshipa, a početkom ovog tjedna objavljeno je i da će se završni event održati upravo na istom mjestu.

Finale FFC Futuresa 2014 održat će se 20. prosinca u Opatiji, a sudeći po dosadašnjim priredbama nema sumnje da će borilački fanovi imati priliku uživati u još jednom vrhunskom borilačkom spektaklu uz produkciju koja se možete nositi s najvećim svjetskim eventima.

Borbe u Opatiji i ovog će se puta održavati praktički tijekom cijelog dana, već od 10 sati na rasporedu je 20 polufinalnih mečeva pobjednika sva četiri ovogodišnja FFC Futuresa, a najbolji će dobiti priliku boriti se u glavnom večernjem programu koji će se emitirati uživo u brojnim državama svijeta.

Od 20 sati krenut će glavni program, a tom prilikom održat će se čak 14 profesionalnih mečeva. Osim deset finala FFC Futuresa, čiji će pobjednici osvojiti ugovor s tom organizacijom za 2015. godinu, na rasporedu su i još četiri meča, svi redom za FFC titule prvaka!

Imena boraca koji će nastupiti na FFC Futures Finalu 2014. još uvijek nisu otkrivena, ali iz Opatija Fight Cluba najavljuju da se očekuju nastupi i nekih od najpoznatijih i najatraktivnijih boraca koji nastupaju u toj organizaciji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.