Međunarodna boksačka federacija suspendirala izbornika Marija Šivoliju-Jelicu

Četvrtak, 23. listopada 2014. 18:00 Napisao/la  SC

Uz Šivoliju suspedniran je i trener Franjo Grgić-Kristić jer se »nisu ponašali u skladu s AIBA-inim disciplinskim i etičkim kodeksom«. Epilog je to brutalnog fizičkog napada Vide Lončara na suca

Marijo Šivolija, poznati hrvatski boksač i izbornik hrvatske boksačke reprezentacije, suspendrian je od strane Međunarodne boksačke federacije (AIBA) do zaključenja disciplinskog postupka u slučaju Vide Lončara koji je nezadovoljan odlukom, nakon meča nokautirao poljskog suca Macieja Dziurgota na juniorskom Europskom prvenstvu u Zagrebu.

Uz Šivoliju suspedniran je i trener Franjo Grgić-Kristić jer se »nisu ponašali u skladu s AIBA-inim disciplinskim i etičkim kodeksom«. AIBA ističe da je boksača na ispad nahuškao njegov klupski trener koji je bio na tribini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.