Lea Vukoja osvojila srebro na Grand Prix Croatia održanom u Samoboru

Ponedjeljak, 22. siječnja 2024. 16:03 Napisao/la  B. K.
Nikolina Golomboš
Nikolina Golomboš

U Samoboru se održao međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia 2024 na kojem je nastupilo 1526 natjecatelja iz 27 država.

U seniorskoj konkurenciji održan je seniors Open turnir na kojem je Lea Vukoja, članica Karate kluba Champion iz Rijeke, osvojila srebro izgubivši u finalu od kolegice iz reprezentacije Sadee Bećirović.

Četvrta je bila još jedna članica Karate kluba Champion Lucia Battaia, dok je Nikolina Golomboš (Karate klub TAD-RIJEKA) zaustavljena u četvrtfinalu.

U mlađeseniorskoj konkurenciji (U21) zlato su osvojili Nikolina Golomboš - 68kg (KK TAD Rijeka), Ema Sgardelli - 50kg (KK Champion), Adriana Ross - 68kg (KK RI Croatia) i Nino Donadić - 60kg (KK TAD Rijeka), dok su Laura Lisac i Daria Šnajder (KK RI Croatia) osvojile srebro i broncu u kategoriji do 61kg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.