Kickboxing: Ana Znaor u light contactu osvojila petu titulu europske prvakinje

Petak, 21. studenog 2014. 23:15 Napisao/la  SC

Borkinja Sušaka je u finalu discipline light contact do 70 kilograma pobijedia Talijanku Robertu Cargno

Ana Znaor, članica Kickboxing kluba Sušak, osvojila je peti naslov europske prvakinje! Ana je u finalu discipline light contact do 70 kilograma pobijedia Talijanku Robertu Cargno. Finalna borba je bila izrazito teška, Ana je nakon prve runde gubila 0:2. Ipak, borkinja Sušaka se vratila u nastavku i drugu rundu dobila je 2:0. Za Talijanku više nije bilo povratka, Ana je nastavila dominirati i uspješno je privela meč kraju. 

U Aninoj pratnji bio je i njezin otac i trener Predrag Znaor iz Malinske, a voditelj čitavog natjecanja je Romeo Deša iz Omišlja. Ana je jedina natjecateljica u sastavu hrvatske kickboxing reprezentacije iz Primorsko-goranske županije. Na ovom Europskom prvenstvu sudjeluje 607 natjecatelja iz 30 država, a finalne borbe se odvijaju na tri borilišta.

Uz Anu u petak je nastupila i Petra Lončar koja je u finalu light contacta do 50 kilograma izgubila od Poljakinje Anne Knobel 1:2. U subotu su takođe na rasporedu finalne borbe i Hrvatska će imati još dvije predstavnice. Petra Lončar iz Karlovca i Vedrana Halinčić iz Jastrebarskog će nastupiti u disciplini point fighting.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.