Karate: Azra Saleš osvojila broncu na prvenstvu Balkana, posljednjoj provjeri pred SP

Srijeda, 29. listopada 2014. 11:57 Napisao/la  SC

Azra je u kategoriji do 68 kilograma u repasažu pobijedila predstavnicu Srbije 7:0 i osvojila treće mjesto

Azra Saleš osvojila je treće mjesto na prvenstvu Balkana održanom u Ohridu koje je ujedno bilo zadnja provjera pred Svjetsko prvenstvo što će se od 5. do 9. studenog. Saleš je u kategoriji do 68 kilograma u 1. kolu bila slobodna. a u drugom je pobijedila Makedonku, te u polufinalu gubi od Crnogorke na odluku sudaca. U repasažu pobjeđuje predstavnicu Srbije 7:0 i osvojila treće mjesto.

Od ostalih predstavnika iz PGŽ-a Boran Berak (do 60 kilograma) osvojio je peto mjesto. U  1. kolu pobijedio je predstavnika Crne Gore, dok je u drugom izgubio od Makedonca koji je ušao u finale. Boran je u repasažu upisao jednu pobjedu, ali je zatim izgubio od predstavnika u borbi za treće mjesto.

Ljiljana Pendić  (do 50 kilograma) osvojila je sedmo mjesto. Ivana Bebek (do 68 kilograma), izgubila je u prvom kolu, dok je Nevena Martića (do 75 kilograma) zaustavljen u drugom kolu. Dejan Aleksić (do 75 kilograma) izgubio je u 1. kolu.

Aleksić i Martić nastupili su i u ekipnom dijelu gdje je Hrvatska osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu od Bosne i Hercegovine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.