Džemal Ibiši: Respektiramo sve, a pobijedit će onaj tko pokaže više na terenu

Četvrtak, 18. kolovoza 2022. 12:17 Napisao/la  SC
Džemal Ibiši
Džemal Ibiši

Džemal Ibiši u subotu će na Krimeji zaigrati protiv svoje bivše momčadi.

Napadač Orijenta 1919 prošle je sezone nosio upravo dres Dubrave Tim Kabel.

- Dubrava je ovoga ljeta dovela dosta novih igrača, pet, šest igrača ostalo od prošle sezone. Protiv Vukovara su odigrali dobru,  čvrstu utakmicu. Vjerujem da će se čvrsto postaviti i na Krimeji. Dobra su momčad, doveli su nekoliko stranaca, pretpostavljam da su kvalitetni igrači jer su odmah počeli igrati. Unatoč tome, mi idemo odraditi ono što smo pripremali cijeli tjedan. Idemo na pobjedu. Respektiramo sve, a pobijedit će onaj tko pokaže više na terenu.

Niste uspjeli svladati Solin na otvaranju sezone, vjerojatno ste iz tog remija izvukli neke pouke?

- Prve utakmice su često tako neizvjesnije. Moglo je završiti i drugačije, ali mislim da je na kraju remi bio najrealniji. U nastavku su oni krenuli po pobjedu, ali mogli smo i mi doći do drugog gola. 

Jeste li zadovoljni u Orijentu 1919?

- Jako sam zadovoljan, trener, igrači i Uprava su me dobro prihvatili. Mislim da ću svakim treningom i utakmicom izgledati sve bolje.

Napadači žive od golova?

- Kao i svaki napadač volim postizati golove, ali ja sam zadovoljan i kada asistiram, kada na drugi način pomognem ekipi. Naravno da je lijep osjećaj zabiti pogodak, ali i kada pomogneš ekipi da pobijedi na drugi način čini te zadovoljnim.

Standings provided by SofaScore