RIJEČKI TRENER OPET IZBORNIK

Igor Lovrinov preuzima žensku reprezentaciju

Nedjelja, 01. srpnja 2012. 08:30 Napisao  Marko Babić

Lovrinov je bio izbornik prije nekoliko godina kada je dominirao sukob na relaciji Rade Malević- Andrija Popović

Igor Lovrinov, trener ŽOK-a Rijeka, trebao bi uskoro preuzeti žensku odbojkašku reprezentaciju. Najtrofejniji riječki trener tako će se još jednom vratiti na užarenu klupu reprezentacije koju je vodio prije nekoliko godina kada je odbojkom dominirao sukob na relaciji Rade Malević- Andrija Popović. Nakon što je Popović odstupio s mjesta predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza njegov put pratio je i Lovrinov budući da ga je i Popović doveo na mjesto izbornika reprezentacije.

S obzirom na situaciju u hrvatskoj odbojci biti izbornik je najmanje zahvalan posao budući da su se najbolje igračice, zbog katastrofalnih uvjeta, prestale se odazivati na reprezentativne akcije.

 - Upravni odbor Hrvatske odbojkaške udruge trebao je imati sastanak u četvrtak i izabrati izbornika, ali nisu stigli. Ovako nema smisla razgovarati. Sve je još nigdje, dok ne bude službeno i zato mi je glupo govoriti o planovima, rekao je Igor Lovrinov.

 

 

 

 

 

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.