Magda Maras-Berić, trenerica ŽOK-a Kostrena: Želimo ući u prvu jakosnu skupinu

Nedjelja, 29. studenog 2015. 20:28 Napisao/la  V.P.

 Igramo idući vikend protiv Rijeke. Nećemo se razbacivati najavama, samo mogu reći da će utakmica biti dobra i zanimljiva, kaže Magda Maras-Berić.

Odbojkašice Kostrene prvi su dio sezone odradile sasvim zadovoljavajuće. Nakon osam kola imaju šest pobjeda i samo dva poraza.

- Kad se gleda u kompletu možemo biti zadovoljni. Možda smo mogli u Osijeku uzeti bod, ali sada ćemo opet imati priliku za revanš. Nezgodno je bilo što smo na početku sezone imali najteže utakmice, ali sada to znači da smo spremniji i uigraniji. Poznajemo sve ekipe puno bolje, znamo što možemo očekivati, a i u našoj ekipi sve sjeda na svoje mjesto, rekla je trenerica Kostrene Magda Maras-Berić.

Trenerica Kostrene nije bila samo trenerica, jer još uvijek može igrati, pa je odradila  nekoliko utakmica kao igračica. Njeno iskustvo pomoglo je rezultatima ekipe. Željko Bradarić koji je vodio Kostrenu do ove sezone još uvijek je uz ekipu te može preuzeti vođenje s klupe kada je trenerica u igri.

- Dojam je pozitivan, ja sam zadovoljna. Naravno, uvijek se može bolje. Sada smo dobili Drenovu, uzeli tri boda i idemo dalje. Igramo idući vikend protiv Rijeke. Nećemo se razbacivati najavama, samo mogu reći da će utakmica biti dobra i zanimljiva, dodaje Magda Maras-Berić.

Odbojkašice Kostrene jedina su seniorska ekipa u loptačkim sportovima koja je ostala u nekad najsportskijoj općini. Odbojkašice imaju apsolutnu podršku Općine, koja ne stvara pritisak.

- Podržavaju nas maksimalno, bez pritiska i opterećenja. Naš cilj je ostati u prvoligaškom društvu, no ne želimo samo to. Uvijek težimo dobrim rezultatima i da napravimo više. Kao klub imamo ambicije, želja je ući u prvu jakosnu skupinu, zaključila je trenerica Kostrene.