DRENOVA - KOSTRENA Željko Bradarić više nije trener, Marko Vujnović vodi kostrenske odbojkašice

Petak, 06. listopada 2017. 15:22 Napisao  I. V.

Malo poslovne obveze, malo zasićenje, jednostavno više ne stižem... Ostajem u klubu, kada nešto treba pomoći, tu sam, kaže Bradarić

Željko Bradarić
Željko Bradarić

Odbojkašice Drenove i Kostrene u subotu (19) lokalnim derbijem otvaraju sezonu u Prvoj ligi odbojkašica.

Uoči početka sezona na klupi kluba iz Kostrene došlo je do promjene, Željko Bradarić više nije trener kostrenskih odbojkašica. U lokalnom derbiju Kostrenu će voditi novi trener Marko Vujnović, koji je došao iz Mlake.

- Zašto sam otišao?! Malo poslovne obveze, malo zasićenje, jednostavno više ne stižem... Kada nešto radim, onda to želim raditi kako treba. Ostajem u klubu, kada nešto treba pomoći, tu sam, kaže Bradarić, koji je Kostrenu vodio zadnjih šest sezona nakon što je raskinuo dugogodišnju suradnju s Igorom Lovrinovom u ŽOK-u Rijeka.

Bradarić više nije na klupi kostrenskog prvoligaša, ali dobro poznaje situaciju u klubu:

- Sezona će biti teška za Kostrenu, ne znamo ni u  kakvom ćemo se sustavu natjecati. Postoji mogućnost da nitko ne ispadne što bi nama odgovaralo. Iskreno, ne znamo ni kakve su druge ekipe u ligi, tri su nove tako da mi je teško bilo što prognozirati. Mislim da je Drenova favorit, ali prvo se treba odigrati utakmica, zaključuje Bradarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.